3 tips til at få spist flere fisk

Hvis du er ligesom mig og de fleste danskere, så vil du rigtig gerne spise flere fisk, men når ugen er omme og du ser tilbage, så var det alligevel ikke det store det blev til og det er jo ærgerligt.

Køb en måltidskasse med fisk

Det er super nemt at få mere fisk ind i kosten med en måltidskasse med fisk. En stor udfordring for de fleste af os er vi simpelthen ikke ved hvordan vi skal tilberede fisk.

Med en måltidskasse får du ikke bare fisken leveret, men også de andre ingredienser og ikke mindst en god opskrift, der smager godt og som er nem at lave.

Der er nemlig masser af måder at tilberede fisk på, som vi normalt ikke gør. Der er masser af inspiration at hente i udlandet og i det danske køkken.

Spis fisk til frokost og mellemmåltider

Fisk behøver ikke bare være aftensmad og en stor fisk. Det kan også være røget laks eller det kan være dåsetun i en lækker salat.

Det kan føles som en stor opgave at tilberede en torsk eller en laks til aftensmad, men der er jo masser af andre muligheder for at spise mere fisk og især til frokost, hvor smørrebrød, bagels og salater er oplagte muligheder.

Bagel med laks er en klassiker som de fleste vil kunne lide, men også salat med tunmousse eller fx en røget makrel på rugbrød.

Fang flere fisk

Sidst men ikke mindst, så stiger lysten til at spise fisk, efterhånden som du fanger den selv! Uanset om du hiver en put and take ørred op, som jo er den type ørred du køber i supermarkedet, eller om det er en torsk i havnen, så smager den ekstra godt.

Du kan tage ud og fiske med netop det formål at fange fisk. Der er masser af gode spisefisk i de danske farvande, fra fladfisk til makrel. Find en fiskekalender og tjek hvad der er af fisk at fange lige nu.