Guide til camping med oplevelser på vandet

Annonceindhold

Er du også vild med campinglivet, men har du ikke fået afprøvet alle de fede oplevelser på vandet som lige netop er muligt ved de fleste campingpladser? Så skal du læse med her. Her får du nemlig inspiration til hvordan du kan få fede oplevelser på vandet imens du er på campingferie. Der er både inspiration til dig der er vild med en rolig campingferie og vil nyde vandets ro og stilhed og til dig der er vild med action oplevelser og fart og meget der imellem. 

Stand up paddle board 

En fed oplevelse på vandet er sådan noget som stand up paddle board. Det er en oplevelse som alle kan være med til – både børn og voksne. Når man har børn med på vandet er det en god ide, at vælge en sø hvor der ikke er dybt til bunden så den voksne kan gå med ud og hjælpe med at styre boardet. Alternativt kan man holde sig tæt på kanten ved stranden. På en måde kan børnene sagtens få en masse ud af oplevelsen og samtidig være på den sikre side i forhold til at det er en vandsport. Sådan noget som stand up paddle board er en god ting at lave når man er på camping og ønsker oplevelser på vandet. Camping med oplevelser på vandet er altid sjovt og det er noget som de fleste campingpladser tilbyder – både i Danmark og i udlandet. 

Put and take fiskeri 

Ved mange campingpladser er der også mulighed for put and take fiskeri. Det er en af de ting som du kan lave, hvis du ønsker en rolig camping med oplevelser på vandet. Her kan du nemlig i ro og mag stå og fiske og nyde stilheden på din ferie. Derudover er der også den fordel ved put and take fiskeri at man tit kan tage et par fisk med ”hjem” til ens telt eller campingvogn og så spise den nyfangede fisk til aftensmad. 

Kajakudlejning 

Mange steder rundt omkring på specielt de danske campingpladser kan man også leje kajakker. Det er sjovt for hele familien at sejle ud sammen i kajak. Det er derfor noget man både kan gøre hvis man er afsted som par eller som børnefamilie. I kan med fordel lave en lækker madkurv og tage med i kajakken og så spise jeres frokost ude på vandet. Har i børn med om bord, så husk endelig også fiskenettene og se hvad i kan finde af små vanddyr ude på søen. Kajakudlejning er altid en succes når man ønsker camping med oplevelser på vandet.

Der findes rigtig mange lækre badesøer rundt omkring i Danmark 

Når leder efter camping med oplevelser på vandet, så behøver man bestemt ikke kun at kigge efter campingpladser der ligger ud til stranden. Faktisk findes der virkelig mange fine og lækre badesøer rundt omkring i Danmark. Derfor kan I også sagtens på en god camping med oplevelser på vandet hvis blot campingpladsen ligger tæt på en skøn badesø og langt fra stranden.