Put and take fiskeri i Skåne

Udviklet i samarbejde med Wildtoys.se

Er du en ivrig lystfisker, og er det at få bid mere vigtigt end selve naturoplevelsen? Så kan det være, at det er en put and take sø, du skal opsøge.

Der findes virkelig mange søer rundt omkring Skåne, og der er også nogle af dem, der er put and take søer. Når du går efter den type søer, så er der i hvert fald en større chance for, at du får noget på krogen. Nyd den storslåede sydsvenske natur i en begrænset tid, og tilbered hjemmefanget fisk til middag.

Find gode put and take søer i nærheden

Er du på weekend eller ferie i det sydsvenske, så kan du tjekke, hvordan det ser ud med gode put and take søer indenfor en passende radius. Sverige er et stort land, og Skåne er også end del større end mange danskere går og tror. For stor til at udforske på én dag.

Find en tilsvarende liste over put and take søer i Sverige, og hav fokus på dem, der ligger i Skåne. Hvis du befinder dig et sted ved grænsen til en anden landsdel, så kan du selvfølgelig også lige se, om der skulle lige en sø i den del.

Husk også at tjekke, hvordan fiskevilkårene er i den pågældende sø. Det kan være, at du skal betale pr. time. Det kan være, at du skal betale pr. fangne fisk eller pr. kilo fangne fisk. Det er rart at vide det på forhånd.

At eje en put and take sø er jo et erhverv, og derfor må du betale, når du benytter den. Så får du også lige en hyggelig sludder med ejeren, som typisk er super glad for danske gæster.

Få nogle herlige lystfiskeroplevelser ved en skånsk put and take sø og nyd det måltid, der forhåbentlig bliver til efter besøget.